Pošto se iznova i iznova dešava da naši kupci kupuju naše proizvode na ebay-u, želeli bismo da uđemo u posebnu karakteristiku povraćaja.

U suštini, ono što se kupuje na ebay-u mora da se obrne preko ebay-a. Ovo je usidreno u ebay smernicama. Takođe, naš portal za povraćaj nije pogodan za naše ebay kupce, jer iz razloga zaštite podataka nijedna e-mail adresa kupaca ne može biti preneta nama, a bez tačne e-mail adrese, nikakav povraćaj se ne može tražiti na našem portalu za povraćaj.

Razradili smo sledeća uputstva sa ebay-om:

Povraćaj može da inicira samo kupac.

Uputstvo: U prodavcu Kokpit Pro pozovite artikal i kliknite na dugme "Vrati ovaj artikal".
Sada će se otvoriti novi prozor u kome možete izabrati razlog povraćaja. Idi na "Dalje". U sledećem koraku možete napisati sopstveni tekst o razlozima povratka, kao i otpremiti fotografije. Kada unesete sve detalje, kliknite na dugme "Potvrdi povratak".

Iskustvo je pokazalo da će vas kupac odmah kontaktirati. Rado ću vam poslati informativni link na ovu temu: https://www.ebay.de/help/buying/returns-refunds/rckgabe-eines-artikels-gegen-eine-rckerstattung?id=4041 * Link pokazuje na spoljnu ebay stranicu

Sledeći link će vas odvesti do prodavca Cockpit Pro: https://www.ebay.de/help/selling/selling-tools/verkufercockpit-pro?id=4095 * Link ukazuje na spoljnu ebay stranicu
Prodavac Cockpit Pro je besplatan za korišćenje za svakog člana eBay-a.

Nadamo se da smo rasvetlili ovo, i ne ustručavajte se da nas kontaktirate ako imate još pitanja.

EbayEbay-retourenRetouren

Kommentar hinterlassen

Alle Kommentare werden von einem Moderator vor der Veröffentlichung überprüft